Originalt Interspiro Svejse-Visior  - 
monteres uden huller i maske-glasset

Interspiro / AGA
masken har altid haft sin plads i bilerne hos erhvervsdykkerne.
Masken monteres let med Coms-enhed og svejse visir.
Masken kan leveres med overtryk eller med demand, men en overtryksmaske kombineret med en OTTER Danmark hætte med sandwich face-seal giver en let vejrtrækning, når der skal arbejdes.

Interspiro / AGA monteres enten direkte på et Model FIFTY 1. Trin eller med overflade forsynet, kombineres Bail-out flasken og AGA masken med en manifold på seletøjet.
Manifolden har også lynkoblings studs og kontraventil til montering af luftslangen fra umbilicalen.
OTTER Danmark lagerfører ånde-slanger i forskellige længder, så du altid har en slangelængde der giver dig optimal arbejdes frihed.

Interspiro / AGA slæde systemet til udskiftning af flasker kan overføres fra standard rygskjoldet til en godkendt BCD. På den måde kan du let skifte flaske-pakke ved     opgaver som Scuba-dykker. Systemet er udarbejdet i samarbejde mellem OTTER Danmark og leverandøren af Interspiro og systemet er godkendt.

Det trådløse comms system
Er ikke godkendt af Søfartsstyrelsen til erhvervsdykning, men dækker et behov der, hvor der er brug for kommunikation til overfladen, hvor det ikke er muligt at trække en umbilical eller livline med.

På dykker-enheden er batteri-boksen designet til at sidde på hoved-båndet af Interspiro -masken, og mikrofonen passer i fronten på masken.
Leveres med lader.
Dykker-enheden adskiller sig ved, at den går i "stand-by" når den ikke bruges, og aktiveres ikke ved trykknap, men med stemmen. Derved har dykkeren begge hænder fri til sine
arbejdsopgaver.

Overflade-enheden er integreret i et head-set, der forbundet med 10 meter lang transducer -kabel, som nedsænkes i vandet.
Rækker op til 300 meter gennem vandet, afhængig af salt indhold, springlaget og
søgang